Installera HTC Sync som levererades tillsammans med microSD-kortet

Installera HTC Sync som levererades tillsammans med microSD-kortet

Kopiera installationsprogrammet för HTC Sync från microSD-kortet till datorn och använd det för att installera.
Obs!:
  • HTC Sync-versionen i microSD-kortet som medföljde telefonen kan installeras på en dator med Fönster 7, Fönster Vista eller Fönster XP.
  • HTC Sync kräver USB 2.0 på datorn för att kunna ansluta och synkronisera med telefonen.
  • För en felfri installation stänger du först alla program som körs och avslutar antivirusprogrammet tillfälligt innan du börjar installera HTC Sync.
  1. Anslut telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. På telefonskärmen Anslut till PC trycker du på Diskenhet och trycker sedan på Klart. Den anslutna telefonen betraktas som en flyttbar disk i datorn.
  3. Navigera till den flyttbara diskenheten och öppna den.
  4. Kopiera HTCSync.exe till datorn.
  5. När du har kopierat monterar du bort den flyttbara diskenheten (dvs. den anslutna telefonen) beroende på vad som krävs av datorns operativsystem för säker borttagning av telefonen.
  6. Från datorn dubbelklickar du på HTCSync.exe och följer anvisningarna på skärmen för att installera HTC Sync.

När HTC Sync har installerats läggs ikonen HTC Sync till i datorns systemfält (titta längst ned till höger på datorskärmen). Du kan dubbelklicka på den här ikonen för att öppna HTC Sync.