Om HTC Sync

Du har de nya semesterfotona i telefonen medan jobbkalendern är i datorn. Varför inte göra den här typen av filer och information tillgängliga i båda enheterna?
Med HTC Sync kan du:
  • Synka dina kontakter mellan Microsoft Outlook, Outlook Express eller Fönster-kontakter i datorn och telefonen.
  • Synkronisera kalenderhändelser mellan Outlook eller Fönster kalender i datorn och telefonen.
  • Överföra foton, video, dokument, låtar och spelningslistor till telefonen och visa/lyssna när du är i farten.
  • Importera tagna foton och inspelad video från telefonen till datorn på ett enkelt sätt.
  • Lagra samma bokmärken på både din dator och telefonens webbläsare.
  • Använd din dators Internet-anslutning för att ladda ner kartor och värdefulla extratjänster för din telefons Locations-program.
  • Installera mobiltelefonprogram från tredje part (inte hämtade från Android Market) från datorn.
Obs!:
  • Du behöver ett minneskort i telefonen för att kunna synka multimediafiler, kartor och dokument.
  • Tillgängliga kategorier och alternativ beror på den telefon du har anslutit till din dator.