Justera inställningar för inmatning
Inställningar & tjänster

Justera inställningar för inmatning

Öppna inställningar för inmatning på pekskärm på något av följande sätt:
  • På tangentbordet på skärmen trycker du på språktangenten (tryck t.ex. på om du för närvarande använder det engelska tangentbordet på skärmen). Sedan i alternativmenyn Internationellt tangentbord trycker du på Inställningar.
  • På Startsidan trycker du på MENU och trycker på Inställningar > Språk och tangentbord > Inmatning på pekskärm.
Tangentbordstyper Tryck här för att välja vilken keyboardslayout du vill använda. Du kan välja mellan tangentbordstyperna QWERTY, telefonknappsats eller kompakt QWERTY.
Internationellt tangentbord Lägg till eller ta bort språk från språklistan för tangentbord på skärmen.
Tvåspråkig texttolkning Välj ett andra tangentbordsspråk att använda.
Textinmatning
  • Ställ in alternativ för prediktiv text, rättstavning och ordförslag.
  • Aktivera knappljud eller vibration då du skriver.
  • Kalibrera tangentbordets fingertryckningsprecision.
Handledning Lär dig använda tangentbordet på skärmen med detta interaktiva instruktionsprogram.
Egen ordlista Lägg till, redigera eller ta bort ord i ordlistan med prediktiv text.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd