Filtrera din kontaktlista

Du kan välja att visa bara en enda typ av kontakter (till exempel Google-kontakter eller Facebook-kontakter).
  1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Alla trycker du på MENU och sedan på Visa.
  3. Markera de kontakttyper som du vill visa i kontaktlistan.

Du kan även välja hur du vill visa och sortera dina kontakter.

4. Tryck på Klart.

Söka efter en kontakt

1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på SÖK och ange sedan de första bokstäverna i en kontakts för- eller efternamn, e-post eller företagsnamn. Du kan även skriva in de första siffrorna i din kontakts telefonnummer. Kontakter som matchar visas.
  3. Tryck på kontakten för att öppna hans eller hennes kontaktdetaljer.