KOMMUNIKATION
Ringa ett nödsamtal
KOMMUNIKATION

Ringa ett nödsamtal

Du kan ringa nödsamtal från din telefon även om du inte har ett SIM-kort installerat eller om ditt SIM-kort har låsts.

1. På startsidan trycker du på Telefon.
  2. Slå in det internationella nödsamtalsnumret där du befinner dig (t.ex. 112) och tryck sedan på Ring.
    Obs!: Ytterligare nödnummer kan finnas lagrade på ditt SIM-kort. Kontakta din mobiloperatör för detaljer.
Om du har aktiverat men glömt bort lösenordet till skärmlåset, ditt grafiska lösenord och/eller SIM-kortlåset kan du fortfarande ringa nödsamtal genom att trycka på Nödsamtal på skärmen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd