KOMMUNIKATION
Olika sätt att ringa ett samtal
KOMMUNIKATION

Olika sätt att ringa ett samtal

Förutom att ringa samtal från telefonens uppringningsskärm kan du trycka på ett nummer i ett SMS eller ett e-postmeddelande som du vill ringa upp, eller trycka in ett enkelt nummer på telefonen för att snabbt ringa en kontakt.
Obs!: De flesta SIM-kort är försedda med en PIN-kod (personligt identifieringsnummer) från mobiloperatören. Om du uppmanas ange en PIN-kod anger du den och trycker på OK.

Om du anger fel PIN-kod tre gånger blockeras ditt SIM-kort. Inga problem. Kontakta bara din mobiloperatör och fråga efter PUK-koden (PIN Unblocking Key).

Viktigt: Telefonens antenn placeras under den nedre kåpan. Vi rekommenderar att du sätter fast den nedre kåpan ordentligt på telefonens bakre panel för att få bästa möjliga radiomottagning i telefonen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd