KOMMA IGÅNG
Använda ljuduppsättningar
KOMMA IGÅNG

Använda ljuduppsättningar

Ljuduppsättningar är olika samlingar av ringsignaler, meddelande- och alarmljud som du kan använda för att personanpassa din telefon. Med hjälp av ljuduppsättningar kan du omedelbart ändra från diskreta ringsignaler och meddelandeljud när du är på kontoret till något roligare när du slappnar av med vänner.

Välja en förinställd ljuduppsättning

1. På startsidan trycker du på > Ljuduppsättning.
  2. På skärmen Ljuduppsättningar trycker du på en ljuduppsättnings namn.
  3. Du kan trycka på för att lyssna på de olika ljuden i ljuduppsättningen.
  4. Tryck på Använd.

Anpassa en ljuduppsättning

Du kan anpassa en ljuduppsättning genom att använda din egen ringsignal och egna meddelandeljud och alarm som kan hämtas från telefonens förvalsalternativ eller minneskortet (förutom meddelandeljuden).
Obs!: Var noga med att välja den ljuduppsättning du vill innan du ändrar ringsignal, meddelandeljud och alarm, eftersom telefonen automatiskt sparar dina ändringar till den ljuduppsättning som är vald för tillfället.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd