KOMMA IGÅNG
Lägga till mappar på startsidan
KOMMA IGÅNG

Lägga till mappar på startsidan

Använd mappar för att gruppera relaterade program och andra genvägar för att hålla rent och städat på startsidan. Du kan också lägga till informationsmappar som visar uppdaterad information såsom filer mottagna via Bluetooth, din telefonbok på Facebook och så vidare.

Skapa en ny mapp och lägga till objekt i den

1. Gå till den delen av startsidan där det finns plats att lägga till en ny mapp.
  2. Tryck på > Mapp.
  3. Tryck på Ny mapp.
  4. Tryck på och håll ned en programikon eller en genväg som du vill flytta till mappen. Telefonen vibrerar sedan. Håll kvar fingret.
  5. Dra programikonen eller genvägen och släpp den ovanpå mappen.

Tryck på mappen för att öppna den så att du kan komma åt programmen och genvägarna inuti mappen.

Byta namn på en mapp

1. Tryck på en mapp för att öppna den.
  2. Tryck och håll nere mappfönstrets namnlist.
  3. Ange ett nytt mappnamn och tryck sedan på OK.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd