KOMMA IGÅNG
Byta bakgrunden
KOMMA IGÅNG

Byta bakgrunden

Att personanpassa bakgrunden med din favoritbild är ett snabbt och enkelt sätt att ändra hur telefonen känns och ge den ett fräscht utseende. Sök i samlingen av bakgrunder som är inkluderade i telefonen och välj från foton som du har tagit med kameran. Du kan också förändra startsidan genom att använda en animerad bakgrund.
  1. På startsidan trycker du på > Bakgrundsbild.
  2. Tryck på något av följande:
    HTC-bakgrunder Välj en förinställd bakgrund och tryck på Förhandsgranskning > Använd.
    Aktiva bakgrunder Välj från förinställda animerade bakgrunder. Tryck på Förhandsgranskning för att visa animationen och tryck sedan på Använd.
    Galleri Välj ett foto som du har tagit med kameran eller kopierat till ditt minneskort. Beskär fotot och tryck sedan på Spara.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd