KOMMA IGÅNG
Ställa in telefonen första gången
KOMMA IGÅNG

Ställa in telefonen första gången

När du slår på telefonen för första gången blir du uppmanad att konfigurera den. Du kan välja önskat språk, hur du vill ansluta till Internet och om du vill att telefonen automatiskt ska kunna lokalisera var du befinner dig. Om du fortfarande har kontakter och kalenderhändelser lagrade i din gamla telefon är det enkelt att föra över dem till den nya telefonen med Bluetooth.

Logga in på ditt Google-konto så du kan använda Google-program som Gmail. Du kan även konfigurera andra e-postkonton och dina favoriter bland sociala medier som Facebook och Twitter med mera.

Följ bara anvisningarna på skärmen så kommer du att kunna börja använda telefonen på nolltid.

Obs!: En del funktioner som behöver ansluta till Internet såsom platsbaserade tjänster och autosynkronisering av dina online-konton kan medföra extra dataavgifter från din mobiloperatör. Inget att oroa sig för. Du kan aktivera eller inaktivera dem i telefonens inställningar vid ett senare tillfälle.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd