Lock på undersidan

Ta bort locket på undersidan

Ta bort locket på undersidan så kommer du åt SIM-kortplatsen och minneskortplatsen.
  1. Ha telefonen avstängd och fatta ett stadigt grepp om den med framsidan vänd nedåt.
  2. Använd båda händernas tummar för att trycka ut och ta bort locket på undersidan.

Sätta tillbaka locket på undersidan

1. Skjut locket på undersidan över det frilagda området på telefonens bakre panel.
  2. Tryck in locket på undersidan mot telefonen. Ett klick hörs när locket på undersidan hamnar på plats.
Viktigt: Telefonens antenn placeras under den nedre kåpan. Vi rekommenderar att du sätter fast den nedre kåpan ordentligt på telefonens bakre panel för att få bästa möjliga radiomottagning i telefonen.