Hämta kartor eller köpa tjänster
APPAR OCH FUNKTIONER

Hämta kartor eller köpa tjänster

Ska du åka utomlands på semester? Du kan ladda ned kartan för landet du ska åka till, gratis. Du kan även ladda ned eller köpa ytterligare tjänster som navigering, trafikkamera och sväng för sväng-röstanvisningar.
Viktigt: Du behöver en data- eller Wi-Fi-anslutning för att kunna ladda ned eller köpa kartor och tjänster.
  1. Från startsidan trycker du på > Locations
  2. Tryck på MENU och sedan på Uppgradera.
  3. För fingret till fliken för det objekt eller den tjänst som du vill hämta.
  4. Beroende på vad du valde trycker du på Hämta eller Köp.

Beroende på i vilket land du köpte telefonen kanske du bara behöver ange en kupongkod för att aktivera sväng för sväng-navigering. Om du har en kupongkod anger du den genom att trycka på Ange kupongkod längst upp på fliken Köp navigering.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd