Använda sväng för sväng-navigering (Premiumnavigering)

• För att kunna använda sväng för sväng-navigering måste alternativet Använd GPS-satelliter i Positionskällor vara valt.
  • Kontrollera om du har sväng för sväng-navigering för landet eller regionen du använder. Om du vill kontrollera om telefonen har sväng för sväng-navigering för landet eller regionen, se Hantera lokaliseringstjänster.

Använda Locations för att köra till en destination

1. Sök i Locations efter destinationen som du vill ta dig till.
    Tips: Har du footprints lagrade? Du kan även ange ett footprint som din destination. Gå bara till fliken Footprints och välj sedan ett footprint.
  2. Tryck på Premiumnavigering.

Medan du kör kan du trycka på skärmen för att se vilka andra alternativ som finns tillgängliga.

Ändra navigeringsinställningarna

Välj hur du vill att Locations ska planera din rutt. Du kan ställa in så att Locations undviker motorvägar eller avgiftsbelagda vägar, visa gatuinformation, välja vilken rutt du föredrar, med mera.
  1. Tryck på skärmen medan sväng för sväng-navigering är aktivt.
  2. Tryck på Mer > Inställningar > Navigator.
  3. Ange dina inställningar genom att markera eller trycka på ett objekt.

Stänga av varningar om hastighets- och trafikkameror

Om du har trafikkameratjänsten kan du välja att tillfälligt stänga av tjänsten.

1. Tryck på skärmen medan sväng för sväng-navigering är aktivt.
  2. Tryck på Mer > Inställningar > Varningar
  3. Avmarkera kryssrutorna Hastighetsvarning och Varning för trafikkamera.

Besvara ett samtal vid navigering

Vid inkommande samtal flyttas hela kartan upp en bit för att visa det inkommande samtalet så du kan svara. Du kan fortfarande använda navigeringen eftersom vi har sett till så att samtalsskärmen tar upp så lite utrymme som möjligt längst ned på skärmen.