Få en vägbeskrivning

Få detaljerade vägbeskrivningar i text för att ta sig till destinationen med bil eller till fots.

Få en vägbeskrivning från din aktuella position

1. Sök i Locations efter destinationen som du vill ta dig till.
    Tips: Har du footprints sparade? Du kan även ange ett footprint som din destination. Gå bara till fliken Footprints och välj sedan ett footprint.
  2. Tryck på Vägbeskrivning.
  3. Välj hur du vill ta dig till destinationen. Kartan öppnas med rutten till destinationen utmärkt.
  4. Gör något av följande:
    • Längst ned på skärmen trycker du på eller för att följa rutten till din destination.
    • För fingret uppför vägbeskrivningsfältet och tryck sedan på anvisningarna för att följa rutten till destinationen.
    Obs!: Om du har sväng för sväng-navigering för landet i fråga trycker du på MENU och sedan på Navigera för att starta sväng för sväng-navigering.

Få en vägbeskrivning genom att ange en start- och slutposition

1. Medan kartan visas trycker du på MENU och trycker sedan på Vägbeskrivning.
  2. Tryck på textrutan Min position och sök sedan efter önskad startposition.
  3. Tryck på textrutan Slutpunkt och sök sedan efter önskad destination.
  4. Tryck på Kör eller Promenerar beroende på hur du vill ta dig till destinationen.
  5. Gör något av följande:
    • Längst ned på skärmen trycker du på eller för att följa rutten till din destination.
    • För fingret uppför vägbeskrivningsfältet och tryck sedan på anvisningarna för att följa rutten till destinationen.
    Obs!: Om du har sväng för sväng-navigering för landet i fråga trycker du på MENU och sedan på Navigera för att starta sväng för sväng-navigering.