Söka efter en intressepunkt

Du kan söka på namnet på en inrättning, gata eller ort. I takt med att du anger platsen du letar efter visas förslag på träffar från databasen, footprints och tidigare sökta objekt.
  1. Från startsidan trycker du på > Locations
  2. Tryck på knappen SÖK.
  3. I sökrutan anger du den plats du vill söka efter. Inrättningar som matchar sökningen visas ordnade efter avståndet från din aktuella position.
  4. Om du inte ser det du letar efter fortsätter du mata in tecken för att begränsa sökningen.
    Tips:
    • Sökningen utförs i landet där du befinner dig. Om du vill söka i ett annat land i telefonen trycker du på Aktuellt sökområde.
    • Tryck på om du inte ser några förslag eller om platsen du söker inte visas i listan.
  5. Tryck på en inrättning för att få en vägbeskrivning, ringa dit, lägga till inrättningen som footprint, med mera.