Hitta din position och vad som finns omkring dig

1. Från startsidan trycker du på > Locations Din aktuella position visas precis under flikens namn.
  2. Tryck på MENU och tryck sedan på Min position för att uppdatera din aktuella position eller tryck på Karta för att visa din aktuella position på kartan.
  3. Välj en kategori som intresserar dig för att se vilka platser som finns i närheten. Platserna visas i ordningsföljd baserat på avstånd från din aktuella position.