Dela bilder och videor på webben
Filma de viktigaste ögonblicken i HD och dela dem på Facebook eller YouTube.

Dela bilder och videor på webben

Med programmet Galleri kan du dela foton och videor på sociala nätverk.
Obs!: Du kan även använda programmet Kamera eller Videokamera för att dela en bild eller video direkt efter att du tagit den.

Dela bilder eller videor på Facebook

Viktigt: Du måste vara inloggad på ditt konto för att kunna ladda upp bilder eller videor.
  1. Från startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på och tryck sedan på Facebook för HTC Sense.
  4. Markera de foton eller videoklipp du vill dela och tryck sedan Nästa.
  5. Ange olika bildtexter för varje bild eller video. Du kan även tagga vänner i dina bilder. Tryck på Tagga det här fotot och tryck sedan på den del där din vän befinner sig. Från listan som visas väljer du den du vill tagga.
  6. För fingret åt vänster för att gå till nästa bild eller video.
  7. Tryck på Ladda upp.
  8. Välj vilket album du vill ladda upp till och ställ in sekretessinställningarna för de uppladdade bilderna eller videorna.
  9. Tryck på Klart.

Dela bilder och videor på Flickr

Viktigt: Du behöver vara inloggad på dittFlickr -konto för att kunna ladda upp foton eller videor.
  1. Från startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på och tryck sedan på Flickr.
  4. Markera de foton eller videoklipp du vill dela och tryck sedan Nästa.
  5. Ange olika titlar och beskrivningar för varje bild eller video. Du kan även tagga vänner i dina bilder. Tryck på Tagga det här fotot och tryck sedan på den del där din vän befinner sig. Från listan som visas väljer du den du vill tagga.
  6. För fingret åt vänster för att gå till nästa bild eller video.
  7. Tryck på Ladda upp.
  8. Välj vilket album du vill ladda upp till och ställ in sekretessinställningarna för de uppladdade bilderna eller videorna.
  9. Tryck på Klart.

Dela bilder på Picasa

Viktigt: Du behöver vara inloggad på ettGoogle -konto för att kunna ladda upp foton på bildorganiseringstjänstenPicasa .
  1. Från startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna du vill dela.
  3. Tryck på och sedan på Picasa.
  4. Markera de foton eller videoklipp du vill dela och tryck sedan Nästa.
  5. Ange en bildtext till bilderna du laddar upp.
  6. Markera det onlinealbum där du vill ladda upp bilderna eller tryck på för att skapa ett nytt album.
  7. Tryck på Ladda upp.
Du kan se fotona online på http://picasaweb.google.com.