Spela in video
Filma de viktigaste ögonblicken i HD och dela dem på Facebook eller YouTube.

Spela in video

1. Från startsidan trycker du på > Videokamera.
  2. Välj inställningar för videokvalitet och andra önskade kamerainställningar. Om du vill spela in högupplöst video ställer du in VideokvalitetHD 720P (1280 x 720). Om du vill dela på nätet väljer du Webb (HD, 10 minuter).
  3. Välj en effekt att använda på videon.
  4. Flytta telefonen tills motivet är inramat av sökarskärmen.
  5. Tryck på för att börja spela in.
  6. Du kan zooma in och ut som du vill under videoinspelningen.
  7. Du kan byta fokus till ett annat motiv eller område genom att helt enkelt trycka på det på sökarskärmen.
  8. Tryck på blixtknappen för att slå på eller av kamerans lampa under inspelning.
    Lampa på
    Lampa av
  9. Avsluta inspelningen genom att trycka på igen.
  10. Välj vad du vill göra med den nyinspelade videon.