Koppla bort eller ta bort parkoppling från en Bluetooth-enhet

Koppla bort eller ta bort parkoppling från en Bluetooth-enhet

Koppla från en Bluetooth-enhet

1. Från startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Trådlöst nätverk och nätverk.
  2. Tryck på Bluetooth-inställningar.
  3. I avsnittet Bluetooth-enheter trycker du och håller in enheten för att koppla från.
  4. Tryck på Koppla ifrån.

Ta bort parkoppling från en Bluetooth-enhet

Du kan få telefonen att glömma att det finns en parkoppling mellan den och en annan Bluetooth-enhet. När du ansluter till den andra enheten igen kan det vara nödvändigt att ange eller bekräfta lösenordet igen.
  1. Från startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Trådlöst nätverk och nätverk.
  2. Tryck på Bluetooth-inställningar.
  3. I avsnittet Bluetooth-enheter trycker du och håller ned enheten för att ta bort parkopplingen.
  4. Tryck på Koppla ifrån och ta bort parkoppling eller tryck på Ta bort parkoppling om Bluetooth-enheten inte är ansluten till telefonen.