KOMMUNIKATION
Arbeta med Exchange ActiveSync e-post
KOMMUNIKATION

Arbeta med Exchange ActiveSync e-post

Om du synkroniserar telefonen med ditt Exchange ActiveSync-konto kan du läsa, svara, hantera och skicka e-post på samma enkla sätt som med ett POP3/IMAP-konto. Du kan också komma åt några kraftfulla Exchange-funktioner.

Flagga ett e-postmeddelande

• Medan du visar inkorgen trycker du på den vita flaggikonen som visas till höger om ett e-postmeddelande. Flaggan blir röd då du flaggat e-postmeddelandet.
  • Medan du läser ett e-postmeddelande kan du även trycka på flaggikonen i e-postmeddelandet.

Ställa in statusen Utanför kontoret

Du kan ställa in statusen Utanför kontoret och autosvarsmeddelande från telefonen.

1. Växla till ditt Exchange ActiveSync-konto.
  2. Tryck på MENU och sedan på Mer > Utanför kontoret.
  3. Tryck på rutan och välj Utanför kontoret.
  4. Ställ in datum och tider för tidsperioden du kommer att vara utanför kontoret.
  5. Ange ditt autosvarsmeddelande.
  6. Tryck på Spara.

Skicka en mötesförfrågan

1. Växla till ditt Exchange ActiveSync-konto.
  2. Gå till fliken Mötesinbjudningar och tryck sedan på Ny mötesinbjudan.
  3. Ange informationen för mötet.
  4. Tryck på Skicka.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd