Skicka ett e-postmeddelande

1. Från startsidan trycker du på > E-post.
  2. Växla till det e-postkonto du vill använda för att skicka e-post.
  3. I inkorgen för e-postkontot trycker du på Skriv post.
  4. Fyll i en eller flera mottagare. Du kan:
    • Skriv in e-postadresserna direkt i fältet Till åtskilda med kommatecken. När du matar in e-postadresser visas alla matchande adresser från kontaktlistan. Tryck på en träff för att mata in den adressen direkt.
    • Tryck på ikonen och välj sedan de kontakter som du vill skicka meddelandet till. Du kan även välja kontaktgrupper som mottagare eller söka efter och lägga till kontakter från företagskatalogen om du har konfigurerat ett Exchange ActiveSync-konto på telefonen. När du har markerat alla meddelandemottagare trycker du på OK.
    Tips: Om du vill skicka en kopia (Cc) eller en hemlig kopia (Bcc) av e-postmeddelandet till andra mottagare trycker du på MENU och trycker sedan på Visa Kopia/Dold kopia.
  5. Ange ett ämne och skriv därefter meddelandet.
  6. Du bifogar en fil genom att trycka på MENU, trycka på Bifoga och välja mellan följande alternativ:
    Bild Välj Kamera för att ta ett foto och bifoga det eller Galleri för att bifoga ett foto från minneskortet.
    Video Välj Videokamera för att spela in ett videoklipp och bifoga det eller Videor för att bifoga ett videoklipp från minneskortet.
    Ljud Välj Röstinspelaren för att göra en röstinspelning och bifoga den eller Filer för att bifoga en musikfil eller röstinspelning från minneskortet.
    Programrekommendation Välj ett program som du har installerat från Android Market som du vill berätta för andra om. Adressen till webbplatsen där programmet kan laddas ned anges i ditt e-postmeddelande.
    Plats Du kan bifoga platsinformation. Skicka din aktuella position (kräver att GPS är aktiverad), eller en position som du väljer på en karta.
    Dokument Bifoga en PDF-fil eller ett Office-dokument som t.ex. en textfil eller ett kalkylblad.
    Kontakt (vCard) Bifoga en persons kontaktinformation.
    Avtalad tid (vCalendar) Lägg till en kalenderhändelse.
    Fil Bifoga valfri fil från minneskortet.
  7. Tryck på Skicka för att skicka meddelandet direkt eller tryck på Spara som utkast om du vill skicka det senare.
    Obs!: Om du saknar Wi-Fi eller dataanslutning, eller om Flygplansläge är aktiverat när du skickar e-post, sparas e-postmeddelandet i mappen Utkorgen. När det finns en Wi-Fi- eller dataanslutning tillgänglig skickas det sparade e-postmeddelandet automatiskt nästa gång telefonen synkroniserar.

Fortsätta med ett meddelandeutkast

1. I inkorgen för e-postkontot trycker du på MENU och sedan på Mappar > Utkast.
  2. Tryck på meddelandet.
  3. När du redigerat klart meddelandet trycker du på Skicka.