KOMMUNIKATION
Hantera e-postmeddelanden
KOMMUNIKATION

Hantera e-postmeddelanden

Ta bort ett e-postmeddelande

1. I inkorgen trycker du på och håller in det meddelande som du vill radera.
  2. Tryck på Radera på alternativmenyn.

Markera flera e-postmeddelanden

1. Tryck på kryssrutorna för e-postmeddelanden för att markera dem.
  2. Välj vad du vill göra med de markerade meddelandena: Markera som oläst, Radera eller Flytta till en annan mapp.
Obs!: Du kan inte flytta e-postmeddelanden när du har den sammanslagna (Alla konton) inkorgen öppen.

Flytta flera e-postmeddelanden till en annan mapp

1. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  2. Gå till fliken Mottagna eller någon annan flik (utom fliken Samtal).
  3. Tryck på kryssrutorna för e-postmeddelanden som du vill flytta.
  4. Tryck på Flytta till och tryck sedan på den mapp dit du vill flytta e-postmeddelandena.

Flytta ett e-postmeddelande efter att ha läst det

I det öppna meddelandet trycker du på MENU och trycker sedan på Mer > Flytta till. Tryck på mappen dit du vill flytta e-postmeddelandet.

Radera alla meddelanden

1. Tryck först på kryssrutan för ett e-postmeddelande.
  2. Tryck på MENU och tryck sedan på Markera alla.
  3. Tryck på Radera.

Växla till andra e-postmappar

1. Tryck på MENU och sedan på Mappar.
  2. Tryck på den e-postmapp vars meddelanden du vill visa.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd