Kontrollera inkorgen i E-post
Har du många e-postkonton? Nu kan du få all e-post i samma inkorg.

Kontrollera inkorgen i E-post

När du öppnar programmet E-post visas inkorgen för ett av de e-postkonton som du konfigurerat i telefonen.

Om du vill växla mellan e-postkonton trycker du på fältet där ditt aktuella e-postkonto visas och trycker sedan på ett annat konto.

Visa den sammanslagna inkorgen för alla dina e-postkonton

Du kan visa e-postmeddelanden från alla dina konton på ett enda ställe utan att behöva växla mellan olika konton.

Tryck bara på fältet där det aktuella e-postkontot visas och tryck sedan på Alla konton. E-postmeddeladena är färgkodade så att du enkelt kan urskilja vilka e-postkonton de tillhör.
Obs!: Upp till 15 e-postkonton kan visas i den sammanslagna inkorgen.

Växla mellan olika vyer av inkorgen

Om du har flera e-postmeddelanden kan det ta lite tid att bläddra igenom den långa listan och hitta ett enda e-postmeddelande eller relaterade e-postmeddelanden. För snabbare skumning genom dina e-postmeddelanden trycker du på en av följande flikar för att ändra inkorgsvyn:

Mottagna

Visar e-postmeddelanden som fristående objekt.

Samtal

Visar e-postmeddelanden som konversationer, grupperade enligt ämnesraden. Tryck på ett ämne i listan för att visa e-postkonversationen.

Grupp

Visa alla e-postmeddelande från en kontaktgrupp. För att välja vilken kontaktgrupp du vill visa trycker du på MENU, Visa och väljer sedan en grupp.

Olästa

Visar olästa meddelanden.

Markerade (endast Exchange ActiveSync)

Visar alla flaggade meddelanden.

Mötesinbjudningar (endast Exchange ActiveSync)

Visar mötesinbjudningar som du ännu inte accepterat eller avvisat.

Bilagor

Visar alla meddelanden med bilagor.

Uppdatera ett e-postkonto

Vad du än har för automatiska synkroniseringsinställningar kan du även synkronisera dina skickade och mottagna e-postmeddelanden manuellt när som helst.

• Medan du är på kontot du vill synkronisera trycker du på MENU och sedan på Uppdatera.
  • Om du har flera e-postkonton kan du uppdatera dem alla på samma gång. Gå först till den sammanslagna inkorgen. Tryck sedan på MENU och tryck på Uppdatera.

Sortera e-postmeddelanden

Du kan sortera e-postmeddelanden efter datum då de mottogs, prioritet, ämne eller storlek.

I inkorgen för e-postkontot trycker du på MENU och sedan på Sortera och väljer mellan sorteringsalternativen.