Facebook för HTC Sense
APPAR OCH FUNKTIONER

Facebook för HTC Sense

Om du loggade in på ditt Facebook-konto när du slog på och konfigurerade telefonen för första gången betyder det att ditt Facebook-konto är länkat till Facebook för HTC Sense i telefonen.

Med Facebook för HTC Sense kan du:

• Se alla dina Facebook-kontakter och deras statusuppdateringar i realtid i Kontakter.

När du trycker på en kontakt på skärmen Alla för du fingret till fliken Uppdateringar och händelser för att se uppdateringar som statusinlägg, uppladdningar och profiländringar.

När det finns ett meddelande om att kontakten fyller år kan du trycka på meddelandet för att ringa direkt till kontakten eller skicka en SMS-hälsning.

• Visa Facebook-foton direkt i programmet Galleri.

Du kan även ladda upp en eller flera bilder från minneskortet till Facebook och sedan tagga och lägga till bildtexter till det.

När du visar en Facebook-väns album kan du även dela en länk till ett visst album eller kommentera bilderna i albumet.

• Kontrollera dina vänners Facebook-statusuppdateringar i Friend Stream.
  • Lägg till dina Facebook-händelser och dina vänners födelsedagar i programmet Kalender.

Vad är skillnaden mellan Facebook-programmet och Facebook för HTC Sense?

• Facebook för HTC Sense är inte ett fristående program. Det är integrerat i Kontakter, Friend Stream, Galleri och Kalender för att ge dig uppdaterad information om dina Facebook-kontakter (deras statusuppdateringar, delade länkar och foton) i dessa program.
  • Facebook-programmet är ett fristående program. Använd det här programmet för att göra de flesta av de saker du gör när du använder datorns webbläsare för att komma åt ditt Facebook-konto, som att lägga till en vän och skicka Facebook-meddelanden.
  • De två använder inte samma inloggningsuppgifter. När du loggar in på Facebook för HTC Sense blir du alltså inte inloggad på Facebook-programmet, och tvärtom. Om du vill använda samma Facebook-konto till båda måste du logga in på båda, med samma inloggningsuppgifter.
Obs!: Om du har fler än ett Facebook-konto kan du logga in på Facebook-programmet med ditt andra konto eftersom Facebook-programmet inte delar samma inloggningsuppgifter som Facebook för HTC Sense.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd