Synkronisera med ett Google-konto
Inställningar & tjänster

Synkronisera med ett Google-konto

Genom att logga in på dittGoogle -konto kan du synkaGmail och dinaGoogle -kontakter och kalendrar mellan din telefon och internet. Du behöver också logga in på ett Google -konto för att användaGoogle program såsomGoogle Talk ochAndroid Market.
Obs!: Om du hoppade över att logga in på ettGoogle konto när du först ställde in telefonen kan du stöta på problem då du använder vissaGoogle -program. Om dessa problem kvarstår kanske du måste återställa telefonen till fabriksinställning och angeGoogle din kontoinformation när du ställer in telefonen igen.

Lägga till fler Google-konton

Du kan lägga till mer än ett Google-konto på telefonen. Efterföljande Google-konton kan dock bara synkronisera kontakter, e-post och kalenderhändelser. Andra Google-tjänster använder det första Google-kontot du lade till.
  1. På startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Lägg till konto > Google.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in på ett konto eller skapa ett nytt konto.

Har du glömt lösenordet till ditt Google-konto?

Du behöver dittGoogle -kontolösenord för att synkaGmail, kalender ochGoogle -kontakter till din telefon Du behöver även detta lösenord för att användaGoogle Talk och ladda ner program frånAndroid Market. Om du har glömt bort lösenordet till ditt Google-konto kan du besöka Google webbplats för att försöka få det tillbaka.
  1. Öppna webbläsaren i telefonen eller i en dator och gå till https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Ange den e-postadress eller det användarnamn som du använder för att logga in på ditt Google-konto och klicka på Skicka.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa ditt lösenord.
Om du saknar en alternativ e-postadress eller inte kan komma åt e-postkontot som du använde för att skapa ditt Google-konto kan du återställa ditt Google-konto efter 24 timmar genom att svara på säkerhetsfrågan för återställning av lösenordet.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd