Om onlinekonton

Din telefon kan synkronisera med flera sociala nätverk online och e-postkonton.

Det finns vissa sorters information som telefonen kan synkronisera med onlinekonton:

• Gmail och Exchange ActiveSync e-post.
  • Google och Exchange ActiveSync-kontakter och även dina vänners kontaktinformation från Facebook och profiler i Twitter.
  • Kalenderhändelser från ditt huvudsakliga Google-konto, från Exchange ActiveSync och ditt Facebook-konto.
  • Statusuppdateringar och länkar som du delar med dina vänner i sociala nätverk som t.ex. Facebook och Twitter.
  • Flickr- och Facebook-fotouppladdningar.
Obs!: Du kan skapa ett ExchangeActiveSync konto på din telefon antingen i programmet E-post eller inställningarna Konton och synkronisering.