KOMMUNIKATION
Slå samman kontaktinformation
KOMMUNIKATION
Slå samman kontaktdubbletter från olika konton.

Slå samman kontaktinformation

Om du har samma kontakter i telefonen, Google-kontot och dina sociala nätverkskonton som t.ex. Facebook och Twitter försöker telefonen kombinera dem automatiskt eller låta dig bestämma vilka kontakter som ska kombineras. Genom att kombinera samma kontakter undviker du att få dubbla poster i kontaktlistan.

Godkänna kontaktmatchförslag

När telefonen hittar kontakter som går att slå samman visas länkikonen i meddelandefältet i statusfältet.

1. För fingret nedåt på meddelandepanelen och tryck på Träfförslag i kontakter. Telefonen visar förslag på alla kontakter som du kan slå samman.
  2. Tryck på för att slå samman.
  3. Tryck på OK.
Obs!: Om du inte vill att några av dina kontakter ska slås samman trycker du på Ta bort alla permanent.

Visa en lista över alla dina länkade kontakter

1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Alla trycker du på MENU och trycker sedan på Mer > Länkade kontakter. Skärmen Alla länkade kontakter öppnas och du kan se vilka konton och informationstyper som har sammanslagits.
  3. Du kan välja att bryta länken för en kontotyp eller länka på nytt.
  4. Tryck på OK när du är klar.

Slå samman kontaktinformation manuellt

1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Alla trycker du på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) som du vill länka till.
  3. Längst upp till höger på skärmen trycker du på eller (om det finns länkförslag).
  4. På skärmen kan du:
    • Under Föreslå länkar trycker du på för att länka kontakten med ett konto.
    • Under Lägg till kontakt trycker du på något av alternativen för att länka till en annan kontakt.
  5. Tryck på Klart.

Bryta länken

1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Alla trycker du på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) vars länk du vill bryta.
  3. Längst upp till höger på skärmen trycker du på .
  4. Under avsnittet Länkade kontakter trycker du på bredvid en kontotyp för att bryta länken.
  5. Tryck på Klart.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd