Överföra kontakter från den gamla telefonen
Har du många kontakter i din gamla telefon? För över alla på en gång.

Överföra kontakter från den gamla telefonen

Överför enkelt kontakter från din gamla telefon till din nya HTC-telefon via Bluetooth. Beroende på din telefonmodell kan du även överföra andra typer av data, som kalenderhändelser och SMS, till din nya telefon.
  1. Från startsidan trycker du på > Dataöverföring.
  2. Tryck på Nästa för att börja.
  3. Välj din gamla telefons namn och modell.
  4. Aktivera Bluetooth på din gamla telefon och ställ in den på upptäckbart läge.
  5. På din nya HTC-telefon trycker du på Nästa för att fortsätta. Din nya telefon slår automatiskt på Bluetooth och söker efter Bluetooth-enheter.
  6. Markera din gamla telefon i enhetslistan och tryck på Nästa. Din nya HTC-telefon försöker sedan skapa en koppling med din gamla telefon. Nu visas ett säkerhetslösenord på skärmen.
  7. Ange denna nyckel på din gamla telefon eller bekräfta den bara.
  8. Markera kryssrutan Kontakter (och andra typer av data som du vill importera) och tryck sedan på Nästa.
  9. När din nya HTC-telefon har importerat alla data trycker du på Klart.