Ordna om startsidan
Personanpassa startsidan med widgetar.

Ordna om startsidan

Ordna om startsidans paneler så att de stämmer med hur du vill använda dem. Du kan till exempel flytta panelerna med de widgetar, genvägar och mappar som du oftast använder närmare huvuddelen av startsidan.
Obs!: Mittenminiatyren i Hoppvy är alltid huvuddelen av startsidan.
  1. Kläm ihop startsidan för att visa hoppvyn.
  2. Tryck och håll ned den miniatyr av startsidan som du vill flytta. Telefonen vibrerar sedan. Håll kvar fingret.
  3. Dra miniatyren till sitt nya läge och lyft sedan fingret.