Söka på telefonen och webben
Hitta vad som helst i telefonen eller på nätet med Sök var som helst.

Söka på telefonen och webben

Hitta alla sorters information på telefonen och webben. Sök var som helst går igenom olika filer, information och program i din telefon. Du kan även välja att söka på nätet med hjälp av den nätbaserade söktjänst du gillar bäst.
Tryck helt enkelt på SÖK på startsidan. Ange sedan de första bokstäverna i det du vill söka efter. Matchande objekt visas medan du skriver.
  • Den här ikonen innebär att telefonen kommer att söka efter alla informationstyper. Tryck på den om du vill välja och söka endast efter en typ av objekt, till exempel e-post.
  • Tryck på ikonen för att söka på webben efter ordet du angav.
  • Tryck på ett resultat i listan för att öppna relevant program.
  • Tryck på för att visa fler resultat för en viss kategori.

Ställa in telefonens sökalternativ

Du kan välja standardwebbsöktjänsten för att använda eller ändra typen och ordningen av objekt som söks på din telefon.

1. På startsidan trycker du på SÖK.
  2. När sökrutan visas trycker du på MENU och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på något av följande:
    Webbsökmotor Välj den webbsöktjänst som du vill använda.
    Välj områden att söka Välj de typer av objekt eller program som du vill inbegripa i sökningen. Du kan även trycka och hålla ned och ordna objekten efter sökprioritet.

Snabbt söka efter information på nätet

Slå upp snabbt hjälper dig lära dig ett nytt ämne omedelbart. När du anger ett nytt ord eller en fras kan du slå upp det på populära webbplatser eller söktjänster som Google Sök och Wikipedia.
  1. Från startsidan trycker du på > Slå upp snabbt.
  2. Om tangentbordet på skärmen är öppet trycker du på TILLBAKA för att stänga det så att du ser flikarna längst ned.
  3. För fingret längs flikarna för att välja var du vill söka efter information. Ange sedan i sökrutan det som du vill söka efter.
  4. Tryck på .
Tips: När du har letat upp objektet på en flik kan du gå till andra flikar för att automatiskt söka efter samma term där.

Översätta ord till andra språk

1. Från startsidan trycker du på > Slå upp snabbt.
  2. Om tangentbordet på skärmen är öppet trycker du på TILLBAKA för att stänga det så att du ser flikarna längst ned.
  3. Gå till fliken Google översätt.
  4. Under Från språk väljer du källspråket och skriver sedan in ordet eller frasen som du vill översätta.
  5. Under Till språk väljer du ett av de språk som finns tillgängliga för översättning.
  6. Tryck på Översätt.