Fler sätt att förlänga batteritiden

Byta till GSM-nätläge

Byt till GSM-nätet om du inte använder en dataanslutning för att ansluta till Internet. Telefonen drar mindre batteri när du är ansluten till GSM-nätet.
  1. Öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Mobilt nätverk > Nätverkslägen.
  3. Tryck på endast GSM.

Kontrollera batterianvändning

1. Öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Ström > Batterianv.
  3. För att visa fler detaljer, tryck på diagrammet eller de funktioner som drar batteri.
Tips: Om du ser knappar när du visar skärmen Information om förbrukning kan du trycka på dem för att justera de inställningar som påverkar batteriförbrukningen eller stänga av de funktioner som drar ström.