Använda HTC Desire C som trådlös router

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla HTC Desire C till en trådlös router.

Obs!:
  • Försäkra dig om att dataanslutningen är påslagen.
  • Du måste ha en godkänd dataplan förknippad med ditt konto från din mobiloperatör för att kunna använda den här tjänsten.
  1. Öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Under Trådlöst nätverk och nätverk, tryck på Mer.
  3. Tryck på Mobil surfpunkt och internetdelning.
  4. Tryck på Inställningar för Mobil Wi-Fi-Surfpunkt.
  5. Ange ett routernamn eller använd standardnamnet för router.
  6. Välj säkerhetstyp och ställ in ett lösenord (nyckel) för din trådlösa router. Om du valde Ingen i Säkerhet behöver du inte ange ett lösenord.
    Obs!: Lösenordet är nyckeln som andra behöver ange på sina enheter så att de kan ansluta och använda HTC Desire C som en trådlös router.
  7. Markera alternativet Mobil Wi-Fi Surfpunkt om du vill slå på den trådlösa routern.

HTC Desire C är förberedd för att användas som en trådlös router när du ser i statusfältet.