Dela din mobila dataanslutning via USB-sammanlänkning

Finns det ingen Internetanslutning tillgänglig för datorn? Inga problem. Använd HTC Desire C:s dataanslutning för att ansluta till Internet.
Viktigt:
  • Kontrollera att SIM-kortet är isatt i HTC Desire C.
  • Installera först HTC Sync eller HTC Sync Manager på din dator.
  • Du kan behöva lägga till USB-sammanlänkning till din dataplan, vilket kan innebära extra kostnader. Kontakta din mobiloperatör för detaljer.
  1. HTC Desire C, slå på Mobilt nätverk i inställningarna.
  2. Anslut HTC Desire C till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  3. På skärmen Välj en anslutningstyp trycker du på USB-sammanlänkning och trycker sedan på Klart.