Titta på video på YouTube

Använd programmet YouTube för att kolla vilka videoklipp som är populärast på webbplatsen.
  1. Från startsidan trycker du på > YouTube.
  2. Rulla igenom listan med videoklipp och tryck sedan på en video för att läsa den.
  3. När du visar ett videoklipp kan du:
    • Tryck på videoskärmen för att pausa, återuppta uppspelning eller dra i skjutreglaget för att hoppa till en annan del av videon.
    • Tryck på en flik för att läsa mer om videon, se relaterade videor eller se vad andra tittare tycker. Du kan även föra fingret över flikarna för att se om det finns fler objekt tillgängliga.
Tryck på ikonen YouTube för att återgå till huvudskärmen.

Söka efter videoklipp

1. På huvudskärmen i YouTube trycker du på .
  2. Ange ett sökord och tryck sedan på på tangentbordet på skärmen.
  3. Rulla igenom resultaten och tryck på ett videoklipp för att visa det.
    Tips: Du kan även välja att visa resultat som precis har lagts upp. Tryck på Alltid och sedan på önskad tidsperiod.

Rensa sökhistoriken

1. På huvudskärmen i YouTube trycker du på > Inställningar.
  2. Tryck på Sök i inställningar > Rensa sökhistorik.

Dela en videolänk

1. På videoklippets visningssida trycker du på .
  2. Välj hur du vill dela videolänken från de alternativ som finns tillgängliga.

Spela in videoklipp och dela dem på YouTube

1. På huvudskärmen i YouTube trycker du på > Spela in.
  2. Tryck på för att börja spela in video.
  3. När du har spelat in klart trycker du på och sedan på .
  4. Ange en titel och en beskrivning för din video, ställ in sekretessnivå, och lägg till taggar eller platsinformation.
  5. Tryck på Ladda upp.