Lägga till ett POP3/IMAP-e-postkonto

1. På startsidan trycker du på > E-post.
  2. Gör något av följande:
    • Om detta är det första e-postkontot du lägger till i E-post trycker du på Annat (POP3/IMAP) på skärmen Välj en postleverantör.
    • Om du redan har lagt till ett e-postkonto i E-post trycker du på > Nytt konto > Annat (POP3/IMAP).
  3. Skriv in e-postadressen och lösenordet till ditt e-postkonto och tryck på Nästa.
    Obs!: Om du ombeds ange fler e-postinställningar, be din e-postleverantör om hjälp.
  4. Ange kontonamn och ditt namn och tryck sedan på Avsluta inställning.