Konfigurera din profil

Lagra din personliga kontaktinformation så att du enkelt kan skicka den till andra.
  1. På fliken Kontakter trycker du på Min profil.
  2. Tryck på Redigera mitt kontaktkort.
  3. Ange eller redigera ditt namn och dina kontaktdetaljer.
  4. Tryck på (eller nuvarande foto) för att byta ut ditt kontaktbild.
  5. Tryck på Spara.

Vad du kan se i din profil

När du trycker på Min profil ser du följande flikar:

Information

Visar dina egna kontaktdetaljer. Du kommer också att se dina senaste inlägg på sociala nätverk (om du är inloggad på sociala nätverk). Du kan också redigera din profil eller dela den med andra.

Uppdateringar

Visar de uppdateringar som du har lagt upp i dina sociala nätverk.

Galleri

Visar album och foton på dina sociala nätverk.