Dela bilder och videor på webben
APPAR OCH FUNKTIONER

Dela bilder och videor på webben

Med programmet Galleri kan du dela foton och videor på sociala nätverk. Du kan också ladda upp videor till YouTube.
Obs!: Du kan också dela en bild eller en video så fort den är tagen.

Dela bilder eller videor på Facebook

Viktigt: Logga in på ditt Facebook-konto innan du laddar upp bilder eller videoklipp.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på Dela > Facebook för HTC Sense.
  4. Markera de foton eller videoklipp du vill dela och tryck sedan Nästa.
  5. Välj vilket album du vill ladda upp till och ställ in sekretessinställningarna för de uppladdade bilderna eller videorna.
    Tips: Tryck på Lägg till tagg och beskrivning för att skriva en bildtext till varje bild eller videoklipp eller tagga vänner i dina bilder. Om du delar flera bilder eller videoklipp, dra åt vänster för att gå till nästa. Kom ihåg att trycka på Spara när du är klar.
  6. Tryck på Klart.

Dela bilder och videor på Flickr

Viktigt: Logga in på ditt Flickr-konto innan du laddar upp bilder eller videoklipp.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på Dela > Flickr.
  4. Markera de foton eller videoklipp du vill dela och tryck sedan Nästa.
  5. Välj vilket album du vill ladda upp till och ställ in sekretessinställningarna för de uppladdade bilderna eller videorna.
    Tips: Tryck på Lägg till tagg och beskrivning för att skriva en bildtext till varje bild eller videoklipp eller tagga vänner i dina bilder. Om du delar flera bilder eller videoklipp, dra åt vänster för att gå till nästa. Kom ihåg att trycka på Spara när du är klar.
  6. Tryck på Klart.

Dela bilder på Picasa

Viktigt: Logga in på ditt Google-konto innan du laddar upp bilder till Picasa.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna du vill dela.
  3. Tryck på Dela > Picasa.
  4. Markera de bilder som du vill dela och tryck på Nästa.
  5. Ange en bildtext till bilderna du laddar upp.
  6. Markera det onlinealbum där du vill ladda upp bilderna eller tryck på för att skapa ett nytt album.
  7. Tryck på Ladda upp.

Dela videor på YouTube

Ladda upp dina videoklipp på YouTube och gör succé.

1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på ett videoalbum och tryck sedan på Dela > YouTube.
  3. Markera de videor som du vill dela och tryck på Nästa.
  4. Tryck på det Google-konto som du vill använda, acceptera användarvillkoren och välj sedan vilken dataanslutning du använder för att ladda upp videoklipp.
  5. Ange en rubrik och en beskrivning till videoklippen du laddar upp.
  6. Välj ett sekretessalternativ för videoklippen eller tagga dem för enkel sökning.
  7. Tryck på Ladda upp.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-c