Visa bilder och videor

1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på ett foto- eller videoalbum.
  3. Tryck på en bild eller video för att se den i fullskärm.
Tips: När du visar en bild i helskärm kan du trycka var som helst på skärmen och sedan på Mer > Visa på karta för att visa platsen där du tog bilden. (Visa på karta är tillgängligt när du har aktiverat Geo-tagga bilder i Kamera.)

Starta ett bildspel

1. Tryck på ett fotoalbum.
  2. Tryck på Spela upp.
Tryck på skärmen om du vill visa uppspelningskontrollerna under visningen av bildspelet. Tryck på för att göra inställningar för bildspelet.