Surfa på webben

1. På startsidan trycker du på > Internet.
  2. Tryck på webbadressrutan högst upp på skärmen.
  3. Ange nyckelord för sökningen eller en webbadress.
  4. På webbsidan kan du:
    • Trycka på en länk för att öppna den eller trycka på och hålla in en länk att visa ytterligare alternativ.
    • Trycka på en e-postadress för att skicka ett e-postmeddelande till den adressen.
    • Snärta neråt på skärmen för att snabbtvisa URL-rutan och andra alternativ.

Byta till läsläge

Vill du läsa en artikel eller blogg utan att bli störd? Läsläget tar bort menyer, banderoller och bakgrunder från en webbsida.
När du visar en artikel, tryck på (när den är tillgänglig) för att sätta på och stänga av läsläget.

Visa full version av en webbplats

Medan en webbsida visas trycker du på > Visa full version av webbsidan.

Öppna eller växla mellan flikar i webbläsaren

Öppna flera webbläsarflikar så att det blir enklare för dig att växla från en webbplats till en annan.

1. Medan en webbsida visas trycker du på > Flikar.
  2. Gör något av följande:
    • För att öppna en ny flik, tryck på Ny flik.
    • För att växla till en annan webbläsarflik, dra med fingret tills den webbsida som du vill se visas. Tryck på en webbsida för att visa den i helskärmsläge.
      Tips: Tryck på om du vill stänga en webbsida.