Säkerhetskopiera textmeddelanden

1. På startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. Tryck på > Säkerhetskopiera SMS > Säkerhetskopiera SMS.
  3. Ange ett namn på säkerhetskopiefilen och tryck på OK.

Säkerhetskopiera textmeddelanden via e-post

Viktigt: Du behöver ställa in ditt e-postkonto i E-post.
  1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på > Säkerhetskopiera SMS.
  2. Tryck på Säkerhetskopiera SMS via e-post.

Programmet E-post skapandeskärm öppnas med den säkerhetkopierade filen bifogad.

3. Ange din e-postadress.
  4. Skriv meddelandet och tryck sedan på Skicka.
För att återställa textmeddelande på HTC Desire C, öppna e-postmeddelandet med den säkerhetskopierade filen från programmet E-post. Tryck på bilagan för att öppna skärmen Återställ SMS och klicka sedan på den säkerhetskopierade filen för att återställa dina textmeddelanden.

Återställa textmeddelanden

Du kan endast återställa textmeddelanden som har exporterats via funktionen Säkerhetskopiera SMS.
  1. På startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. Tryck på > Säkerhetskopiera SMS > Återställ SMS.
  3. Tryck på den säkerhetskopiefil du vill importera.
  4. Tryck på OK.