Skicka ett MMS

1. På startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. Tryck på .
  3. Ange ett kontaktnamn, mobiltelefonnummer eller e-postadress i Till-fältet.
    Tips: Skicka meddelandet till en grupp vänner? Tryck på och välj sedan de kontakter som du vill skicka meddelandet till.
  4. Du kan lägga till en ämnesrad genom att trycka på > Lägg till ämne.
  5. Tryck på textrutan som innehåller texten Lägg till text och skriv sedan meddelandet.
  6. Tryck på och välj sedan typ av bilaga.
  7. Välj eller bläddra för att hitta föremålet som ska bifogas.
  8. När du bifogat en fil trycker du på för att se alternativen för att byta ut, visa eller ta bort bilagan.
  9. Tryck på Skicka eller tryck på för att spara meddelandet som ett utkast.

Skapa ett bildspel

1. När du har lagt till en bild, en video eller en ljudfil i multimediemeddelandet du skapar trycker du på > Bildspelsbild.
  2. Tryck där du vill infoga nästa bildspelsbild.
  3. När du har lagt till en bildspelsbild kan du göra en av följande saker:
    • Tryck på och välj sedan att lägga till en bild eller video.
    • Tryck på > Ljud för att lägga till musik eller en röstinspelning till en bildspelsbild.
    • Tryck på Lägg till text och ange sedan bildtexten.
    • Tryck på för att se alternativen för att byta ut, visa eller ta bort bilagan.
  4. Tryck på > Förhandsgranskning. Tryck en gång till på förhandsgranskningsskärmen för att visa uppspelningskontrollerna.
  5. Tryck på Skicka eller tryck på för att spara meddelandet som ett utkast när du är färdig.

Kan du inte hitta kontaktens e-postadress i Meddelanden?

1. Om bara telefonnummer visas när du anger ett kontaktnamn, tryck på .
  2. Tryck på > Visa e-post.
För att alltid visa e-postadresser, tryck på på skärmen Alla meddelanden och tryck sedan på Inställningar > Allmänt > Visa e-postadress.