KOMMUNIKATION
Samtalshistorik
KOMMUNIKATION

Samtalshistorik

Använd Samtalshistorik för att kontrollera missade samtal, uppringda nummer och mottagna samtal.

Besvara ett missat samtal

Ikonen för missat samtal visas på statusfältet när du har missat ett samtal.

1. Öppna meddelandepanelen för att kolla vem som ringer.
  2. Tryck på meddelandet om missat samtal för att ringa tillbaka.
  3. Tryck sedan på uppringarens namn eller nummer på skärmen Samtalshistorik.

Kontrollera samtal i Samtalshistorik

1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på > Samtalshistorik.
  3. På skärmen Samtalshistorik kan du:
    • Trycka på ett namn eller nummer i listan för att ringa upp det.
    • Trycka på och hålla ned ett namn eller nummer i listan för att visa alternativmenyn.
    • Tryck på för att kontrollera samtalshistoriken för den kontakten särskilt.
    • Tryck på > Visa för att endast visa en viss typ av samtal som t.ex. missade samtal eller utgående samtal.

Lägga till ett nytt telefonnummer bland dina kontakter från Samtalshistorik

1. På skärmen Samtalshistorik trycker du på och håller ner telefonnumret och trycker sedan på Spara i Kontakter.
  2. Välj om du vill skapa en ny kontakt eller spara numret i en befintlig kontakt.

Radera listan Samtalshistorik

När skärmen Samtalshistorik visas kan du göra följande:
Ta bort ett namn eller nummer Tryck och håll nere namnet eller numret och tryck sedan på Radera från samtalshistorik.
Rensa hela listan Tryck på > Ta bort samtalshistorik > Markera allt > Ta bort.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-c