KOMMUNIKATION
Ringa ett samtal med Smart dial
KOMMUNIKATION
Smart dial, intuitiv tystnad och konferenssamtal

Ringa ett samtal med Smart dial

Du kan antingen slå ett nummer direkt eller använda Smart dial för att snabbt ringa ett samtal. Smart dial söker efter och ringer ett samtal från en lagrad eller synkroniserad kontakt eller telefonnummer från din samtalshistorik.

1. På startsidan trycker du på .
  2. Ange telefonnumret eller de första bokstäverna i kontaktens namn.
  3. I listan, tryck på en kontakt för att ringa ett samtal.
    Obs!: För att kontrollera andra telefonnummer som förknippas med kontakten, tryck på bredvid kontaktens namn.
  4. Tryck på Avsl. samt. för att lägga på.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-c