Anpassning med ljuduppsättningar

Varje ljud har en egen kombination av ljud för ringsignal och meddelanden som t.ex. SMS/MMS, e-post, påminnelser om kalenderhändelser och andra meddelanden. Genom att växla mellan ljuduppsättningar kan du växla till en ny serie roliga ljud att använda i HTC Desire C när du är ute med dina vänner eller byta till mer diskreta ljud för användning på jobbet.

Skapa en ljuduppsättning

1. Öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på > Anpassa.
  2. På fliken Ljud trycker du på Ljuduppsättning.
  3. På skärmen Ljuduppsättningar trycker du på .
  4. Ange ett namn på den nya ljuduppsättningen och tryck på Klart.
Den nyligen skapade ljuduppsättningen läggs nu till i listan över ljuduppsättningar. Du kan tilldela olika toner till ljuduppsättningen enligt dina önskemål.

Byta ringsignal, meddelanden och ljud

1. Öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på > Anpassa.
  2. På fliken Ljud trycker du på Ljuduppsättning.
  3. Välj en ljuduppsättning du vill anpassa eller skapa en ny och tryck sedan på Använd.
  4. Ändra ringsignal, meddelandeljud och alarm från skärmen Anpassa.

Gå till programmen Meddelanden, E-post och Kalender för att välja ljud för nya meddelanden, e-post respektive kalenderpåminnelser.

HTC Desire C sparar dina ändringar automatiskt i den aktuella ljuduppsättningen.

Radera ljuduppsättningar

1. Öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på > Anpassa.
  2. På fliken Ljud trycker du på Ljuduppsättning.
  3. Tryck på .
  4. Välj en eller flera ljuduppsättningar som du vill radera.
  5. Tryck på Radera.