Vill du ha lite snabb hjälp med att använda telefonen?

Tips hjälper dig få ut mesta möjliga av HTC Desire C på bara några sekunder.
  • Vill du veta hur du gör något på en gång? Skriv in några nyckelord så får du tydliga uppdaterade svar direkt i HTC Desire C.
  • Har du någonsin känt att du inte utnyttjar telefonens funktioner optimalt? Titta på de användarvänliga genomgångarna i Tips för att lära dig fler användningsområden. Ämnena täcker introduktion till avancerat och i widgeten Tips rekommenderas ämnen som du kanske tycker om.
Om du vill öppna Tips från startsidan trycker du på > Tips.
Om du inte har hämtat innehåll till Tips än, eller om det finns en uppdatering tillgänglig, klickar du bara på hämtningslänken för att hämta.

Söka i Tips

1. I Tips trycker du på och anger sedan orden som du vill söka efter.
  2. Tryck på ett sökresultat för att gå direkt till det objektet.