KOMMA IGÅNG
Kopiera och dela text
KOMMA IGÅNG

Kopiera och dela text

I program som webbläsaren och E-post kan du markera och kopiera text och sedan klistra in eller dela den.

Markera text

1. Tryck på och håll in ett ord.
  2. Dra i start- och slutmarkörerna för att markera omgivande text som du vill markera.
Tips: Kopiera adressen för en länkad webbsida genom att hålla in länken och sedan trycka på Kopiera webblänken.

Kopiera och klistra in text

1. När du har markerat texten du vill kopiera trycker du på Kopiera.

Markerad text kopieras då till urklipp.

2. I ett textfält (t.ex. medan du skriver ett e-postmeddelande) trycker du på och håller in på punkten där du vill klistra in texten.
  3. Tryck på Klistra in.

Dela text

1. När du har markerat texten du vill dela trycker du på Dela.
  2. Välj var du ska klistra in och dela den markerade texten som t.ex. i ett e-postmeddelande eller en statusuppdatering på ett socialt nätverk.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-c