KOMMA IGÅNG
Aviseringar
KOMMA IGÅNG

Aviseringar

Meddelandeikoner

Meddelandeikoner i statusfältet gör det lätt för dig att hålla koll på meddelanden, kalenderhändelser och larm.

Meddelandepanelen

När du får ett nytt meddelande kan du öppna meddelandepanelen för att se vilket händelsemeddelande eller ny information du fått. I meddelandepanelen kan du också snabbt komma åt inställningar.
  1. Tryck på och håll in statusfältet och för sedan fingret nedåt för att öppna meddelandepanelen.

Om du har flera meddelanden kan du rulla ner skärmen för att se alla.

2. Stäng meddelandepanelen genom att trycka och hålla det nedre fältet i panelen och sedan föra fingret uppåt. Eller tryck bara på .

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-c