KOMMA IGÅNG
Startsida
KOMMA IGÅNG

Startsida

Startsidan är där du gör HTC Desire C till din egen. Du kan lägga till dina favoritprogram, genvägar, mappar och widgetar så att de alltid är endast ett tryck bort. Läs mer om detta under Personanpassa.

Utökad startsida

Då du börjar göra fler saker med HTC Desire C kanske du tycker att startsidan inte räcker till. Inga problem.
För fingret horisontalt till vänster eller höger på skärmen så kommer du att upptäcka fler utrymmen för att lägga till ikoner, widgetar med mera.
Tryck på för att återgå till startsidan.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-c