KOMMA IGÅNG
Få kontakter in i HTC Desire C
KOMMA IGÅNG

Få kontakter in i HTC Desire C

Du kan lägga till kontakter i HTC Desire C på flera sätt. Du kan synkronisera HTC Desire C med kontakter från ditt Google-konto, din dator, Facebook med mera.
HTC Sync Manager Synkronisera kontakterna från din gamla telefon med datorn och använd sedan HTC Sync Manager för att synkronisera HTC Desire C med datorns Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter.
Gmail Google-kontakter importeras till HTC Desire C då du loggat in på ditt Google-konto. Du kan också skapa fler Google-kontakter direkt från HTC Desire C.
Facebook Logga in på ditt Facebook-konto för att importera dina Facebook-vänners kontaktinformation.
Telefonkontakter Du kan om du vill skapa och lagra kontakter direkt i HTC Desire C eller föra över befintliga kontakter från din gamla telefon.
SIM-kort Kopiera alla dina SIM-kontakter till HTC Desire C.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC Desire C synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync-servern på din arbetsplats.
Överför Använd programmet Överför om du vill överföra inte bara dina kontakter men även kalenderhändelser och SMS från din gamla telefon till HTC Desire C.

Överföra kontakter från den gamla telefonen

Överför enkelt kontakter från din gamla telefon till din HTC Desire C via Bluetooth. Beroende på din telefonmodell kan du även överföra andra typer av data, som kalenderhändelser och SMS, till din HTC Desire C.
  1. Från startsidan trycker du på > Överför.
  2. Tryck på Nästa för att börja.
  3. Välj din gamla telefons namn och modell.
  4. På din gamla telefon, starta Bluetooth, ställ det i upptäckbart läge och följ sedan instruktionerna på skärmen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-c