KOMMA IGÅNG
Fingergester
KOMMA IGÅNG

Fingergester

Tryck När du vill skriva med tangentbordet på skärmen väljer du objekt på skärmen som ikoner för program och inställningar, eller trycker på knappar genom att helt enkelt röra vid dem med fingret.
Tryck på och håll in För att visa de alternativ som finns tillgängliga för ett objekt (t.ex. en kontakt eller en länk på en webbsida) trycker du på och håller in objektet.
Svepa eller föra Att svepa eller föra innebär att dra fingret snabbt i lodrät eller vågrät riktning över skärmen.
Dra Tryck och håll kvar fingret med ett visst tryck innan du börjar att dra. Medan du drar får du inte släppa kontakten med fingret från skärmen förrän du nått målpositionen.
Slå Att slå liknar att svepa, men du måste svepa över skärmen med lätta, snabbare snärtiga rörelser. Den här fingergesten utförs alltid i lodrät riktning, till exempel då du slår på kontaktlistan eller meddelandelistan.
Rotera De flesta skärmarna stöder att du ändrar skärmorientering från stående till liggande genom att vrida HTC Desire C i sidled. När du matar in text kan du vrida HTC Desire C i sidled för att visa ett större tangentbord.
Klämma ihop I vissa program, som Galleri eller webbläsaren kan du "‍klämma ihop"‍ skärmen med två fingrar (t.ex. tummen och pekfingret) för att zooma in eller zooma ut på den webbsida eller bild som visas på skärmen.
Rullning med två fingrar I vissa program med en sorteringsfunktion, t.ex.E-post eller Kontakter, kan du använda två fingrar för att rulla i skärmen. Skärmen visar sorteringsordningen och du kan enkelt rulla till den information du vill ha.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-c